Om CBS Wearparts

CBS Wearparts har rødder tilbage til 1990, hvor ejer og stifter Claus Buch startede i branchen for maskiner og reservedele til råstofindustrien. Små 20 år senere, heraf otte år som dansk landechef for Sandvik, så Claus Buch behovet for at komme tættere på kunderne med en mindre og mere fleksibel virksomhed. Det blev starten på CBS Wearparts, der så dagens lys i 2009.

Kunderne tog godt imod ”den lille ny” i branchen, og CBS Wearparts er i dag en førende leverandør til entreprenørbranchen samt råstof- og betonindustrien. Medarbejderstaben er vokset, og vi forhandler maskiner fra anerkendte mærker som ALLU, Barford, Maskin Mekano, Sandvik og SBM.

Kvalitet og service har stor betydning
Det vigtige fokus er stadig uændret: En udstrakt grad af service og kvalitet i den rådgivning og de løsninger, vi leverer. Med et stort og omfattende lager af slid- og reservedele, stræber vi efter at kunne hjælpe omgående, så din virksomhed kan drives effektivt uden unødig spildtid.

Desuden har vi en grøn vision og tilbyder produkter og maskiner, som holder længe og bruger mindst mulig energi.

Kunder fra hele Danmark samt Færøerne og Grønland har vist os den tillid at benytte CBS Wearparts som foretrukken leverandør. Hvis du er interesseret i at høre, om vi også kan hjælpe dig, er vi altid klar til en uforpligtende snak.

  Se hvem vi er.
  Se vores katalog.

Claus og Casper Buch

Claus Buch og Casper Walsted Buch foran lageret i Glumsø.

Her bor vi
CBS Wearparts A/S
Skelbyvej 149 - 4171 Glumsø
Se i Google Maps
CVR-nr. 32142079
Kontakt info