Sigtesold CBS Wearparts

Slid- og reservedele til sigter

CBS Wearparts er specialister i sigtesold, og leverer flere gange ugentligt til kunder over hele landet. Om det er sold af stål, rustfrit, PU eller gummi, så klarer vi opgaven til alle sigtefabrikater og de mål, du har behov for. Selvfølgelig med hurtig levering, når det kræves.

Du er altid velkommen til at trække på vores specialviden og få en vurdering af, hvilken type sigtevæv, der kan optimere din sortering og gøre produktionen bedst mulig på dit anlæg. Vi står til rådighed gennem hele processen, og hjælper også gerne med opmåling og montering.

Stålsold
Det klassiske sold af stål, som ses i hovedparten af jord-, grus- og stensorteringsanlæg i Danmark. Flettet eller svejset. Billigt i indkøb og fås i et hav af maskestørrelser, med forskellige false og udført i almindeligt stål, fjederhårdt stål, rustfrit eller syrefast stål.

Gummisold
Sold af gummi har høj slagfasthed og sorterer groft materiale med skarpe kanter bedre end polyurethan. Ideelt til sortering af mange typer materialer.

PU-sold
Sold af polyurethan (PU) er et stærkt alternativ til sold af gummi. Det er yderst slidstærkt og fås i mange varianter med forskellige hårdheder tilpasset formålet.

Har du brug for en reservedel til dit sorteringsværk, er vi leveringsdygtige inden for alle fabrikater.

  Se også sliddele og reservedele i vores katalog.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om mulighederne. 

 •  
  Logo1
  Logo5
  Logo3
  Sandvik 2024
  Logo4