Stationære sigter og fødere

Vi tilbyder mange forskellige kvalitetssigter i form af Sandviks stationære sigter. Sandvik er et firma, der går op i høj kvalitet.

Sigterne passer perfekt til sigtning af jord, sten og grus.

Sandvik sigtere og fødere er vigtige komponenter i en effektiv knusningsoperation. Sandvik sigter til skalpning og klassificering af mineraler og kul findes i en lang række størrelser og i flere typer – både individuelle enheder og komplette systemer.

Sandviks store udvalg af fødere til knusere og andre anvendelser inkluderer robuste, slagfaste grizzlyfødere, vibrationsfødere og gummi- & lamelbåndsføder – og til hurtigt og økonomisk overførsel af materiale.

Se MODELLER og BROCHURE.

 

Sigter - CBS Wearparts             

Økonomiske og brugervenlige sigter

Sandvik stationære sigter er blevet prøvet og testet over hele verden for at give dig det mest pålidelige udstyr. Økonomiske og brugervenlige stationære sigter med robuste vibrerende grizzlies og scalpers dækker en lang række anvendelser. Uanset om du har brug for en individuel enhed eller et komplet system, leverer vi.

Sandvik fritfalds sigter, der inkluderer vores SS- og SF-modeller, er blevet forbedret ved at bygge hvert dæk i flere sektioner for at optimere hældningen. Dette gør det desuden muligt for dem at indbygge sigten i komplette anlæg pga. små fysiske dimensioner, sammenlignet med konventionelle sigter med sammenlignelig kapacitet.

Rullesigter til omhyggelig sigtning

Hvis du er nødt til at sigte materialer meget omhyggeligt, hvor vibrationer muligvis ikke giver optimale resultater, såsom med ikke-slibende, bløde eller klæbrige materialer, er Sandvik rullesigter ideelle.

Lad os rådgive til rette valg af stationær sigte

Det kan være udfordrende at vælge hvilken stationær sigte der passer til din applikation. Med vores viden og ekspertise kan vi rådgive dig, for at finde den absolut bedste sigte mulighed.

Kontakt os på telefon +45 31 10 30 10 for spørgsmål eller rådgivning. 

 •  
  Logo1
  Logo2
  Logo3
  Logo4
  Logo5
  Logo6