Maskin Mekano LS 1203 CBS Wearparts

Sorteringsanlæg

Mangler du et effektivt og brændstoføkonomisk sorteringsanlæg til sortering af fx grus, jord og sten, er du havnet det helt rigtige sted. Vores brede sortiment spænder fra små mobile sorterværker til store, stationære anlæg, der kan sigte alle råstoffer fra bløde, klæbrige materialer til sten.

Med over 30 års erfaring i branchen og kunder i hele Danmark samt Færøerne og Grønland, har vi stor ekspertise og er klar til at rådgive dig, så du får præcis det sorteringsanlæg, der matcher dit behov og giver dig den bedste forretning.

Måske søger du et højeffektivt og miljørigtigt sorterværk, der bruger mindst muligt energi og kan sortere i regnvejr? Så tag et kig på de elektriske sorteringsanlæg fra Maskin Mekano.

Hos Barford finder du også de helt små sorteringsværker, eller hvad med en af de smarte Transformers fra ALLU, som kan monteres fx på en gravemaskine. Så kan du sortere materialer direkte fra skovlen.

De store stationære anlæg finder du hos Sandvik. Her får du absolut topkvalitet og velafprøvet teknologi, som har gjort Sandvik til en af verdens førende inden for sigtning og knusning.

Se mere:

Eksempel på en af vores “bestsellers”:


Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om mulighederne.
(Sorterværk, sorteringsværk, sorteranlæg eller sorteringsanlæg. Samme produkt, og vi kan hjælpe.)

 •  
  Logo1
  Logo5
  Logo3
  Sandvik 2024
  Logo4