Stationære VSI Impact knusere 

VSI impact knusere fra Sandvik, er stationære knusere, som er designet til høj kapacitet og lavt strømforbrug.

Den specielle “rock on rock” knusningsteknik resulterer i flere fordele. Produktopgradering forbliver konstant, produktionsomkostninger som er relativt lave og en uovervindelig produktform (kubicitet).

Kundefeedback har spillet en vigtig rolle i design af disse maskiner, hvilket sikrer, at man får det mest produktive, effektive og passende produkt som er tilgængeligt på markedet.

CV200 VSI knuserserie – operationel fleksibilitet

Inden for aggregerings-, minedrift- og stenbrudssektorer bruges Sandvik VSI impact knusere til produktion af højkvalitetsfremstillet sand og premium ’formede’ aggregater.

Andre områder inkluderer knust komprimeret beton (RCC) til dæmningskonstruktion, genvindingsindustrier, der knuser en række materialer (beton, glas, slagge osv.). Samt til industrielle mineralfabrikker, der knuser ekstremt slibende materialer med en høj værdi.

Se alle MODELLER VSI Impact knusere

 

 

Lad os rådgive til rette valg af VSI Impact knuser

Den viden, vi får fra erfaringer, forskning og feedback fra kunderne, videregives til dig i form af forbedringer og værdifuld rådgivning.

Det kan samtidig være udfordrende at vælge hvilken stationære VSI Impact knuser, der passer til din applikation. Lad os derfor rådgive dig til rette valg af knuser.

Kontakt os på telefon +45 31 10 30 10 for spørgsmål eller rådgivning. 

Se også hele vores sortiment indenfor knusere.

 •  
  Logo1
  Logo2
  Logo3
  Logo4
  Logo5
  Logo6